Ağrılı güreşçiler Muş’ta 2 altın, 2 bronz kazandı; Türkiye finallerine yükseldi

Muş’ta düzenlenen Okullar Arası Küçükler Güreş Grup Şampiyonası’nda Ağrılı sporcular 2 altın ve 2 bronz madalya kazandı. Sporcular, elde ettikleri derecelerle Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Muş’ta düzenlenen Okullar Arası Küçükler Güreş Grup Şampiyonası’nda mücadele eden Ağrılı sporcular, 2 altın ve 2 bronz madalya kazanarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şampiyonada yarışan sporcuların önemli dereceler elde ettiği bildirildi.

Paylaşımda, 34 kilogram kategorisinde Resul Günay ile 68 kilogram kategorisinde Abdullah Polat'ın şampiyon olduğu belirtildi.

Aynı organizasyonda 34 kilogramda Aras Tanrıverdi ile 41 kilogramda Yusuf Demir'in üçüncülük elde ettiği kaydedildi.

Elde edilen sonuçlarla sporcuların Bolu'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandığı aktarılan paylaşımda, sporcular ile antrenör Murat Bayram tebrik edildi.

Muhabir: Cemil Karip

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor