Ağrı’daki karantina yurtlarında kalan vatandaşlar memnuniyetlerini mektupla ifade etti

Ağrı’da karantinada kalan vatandaşlar, yazdıkları mektuplarla sunulan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi. Mektuplar, görevli personele teslim edildi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yurt dışından getirilerek Ağrı’daki yurtlarda karantinaya alınan Türk vatandaşları, yazdıkları mektuplarla memnuniyetlerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonunda ilgili bakanlıkların yürüttüğü çalışma kapsamında KKTC ve Almanya'dan uçaklarla getirilen vatandaşların 14 günlük gözetim sürecinde sona yaklaşıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Abdurrahim Arvasi Kız Yurdu'nda kalan vatandaşlar, yaşadıkları süreci kaleme alarak hazırladıkları mektupları kendileriyle ilgilenen görevlilere teslim etti.

Karantinada bulunan Sevgi Gür, mektubunda ilk günlerde sürecin zor geçeceğini düşündüğünü ancak bu düşüncesinin değiştiğini belirtti. Gür, "Burada her türlü ihtiyacımızın düşünülmesi, karşılanması ve bunları yaparken tüm sevecenlikleriyle yapmaları beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bizim rahatımız ve sağlığımız için durmadan emek harcayan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Hamile vatandaş Melike Yıldız Baykal da mektubunda, Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı'nın kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muazzez Goncagül ise mektubunda, yurttaki hizmetlerden memnun kaldıklarını, sunulan yemek ve ilginin yeterli olduğunu ifade etti.

vatandaşlar mektuplarla alınan memnuniyetlerini Ağrı'da karantinaya anlattı 1

karantinaya alınan vatandaşlar anlattı memnuniyetlerini Ağrı'da mektuplarla 2

anlattı mektuplarla alınan Ağrı'da memnuniyetlerini vatandaşlar karantinaya 3

alınan memnuniyetlerini Ağrı'da anlattı karantinaya mektuplarla vatandaşlar 4

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor