Ağrı’da Ücretsiz Fotoğrafçılık ve Sosyal Medya Eğitimi Başvuruları Başladı

Ağrı’da Ücretsiz Fotoğrafçılık ve Sosyal Medya Eğitimi Başlıyor :Ağrı Valiliği himayelerinde SERKA tarafından düzenlenecek eğitim, 7-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular 25 Nisan’da sona erecek.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı Valiliği himayesinde, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek "Fotoğrafçılık ve Sosyal Medya Eğitimi" için başvurular başladı.

Ağrı Valiliği himayesinde, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen ücretsiz "Fotoğrafçılık ve Sosyal Medya Eğitimi" için başvurular başladı. Eğitim programı, teorik ve pratik olmak üzere 7-9 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, eğitimin 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlara açık olduğu, kontenjanın ise 25 kişi ile sınırlı tutulduğu belirtildi. Katılımcıların seçiminde başvurular değerlendirme esasına göre değerlendirilecek.

Katılımcılar, eğitim süresince kendi fotoğraf makinelerini temin edecek. Eğitimler 09.00-17.00 saatleri arasında uygulanacak. Programa katılmak isteyenlerin 25 Nisan 2025 Cuma gününe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor