Ağrı’da ortaokul öğrencileri Peygamber Efendimiz’i anlatmak için yarışacak

AĞRI'DA PEYGAMBERİMİ ANLATIYORUM HİTABET YARIŞMASI DÜZENLENECEK. Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında ortaokul öğrencilerinin hitabet becerilerini geliştirmeyi amaçlayan “Peygamberimi Anlatıyorum” yarışmasını Ramazan ayında gerçekleştirecek.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü, “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında ortaokul öğrencileri arasında “Peygamberimi Anlatıyorum” adlı hitabet yarışması düzenleyeceğini açıkladı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarışmada öğrenciler, Hz. Muhammed'in örnek hayatını, üstün ahlakını ve insanlığa sunduğu mesajları kendi bakış açılarıyla sahnede anlatacak.

Şubat ayı sonunda okul ve ilçe elemeleri yapılacak yarışmanın il finali, Ramazan ayı kapsamında 5 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ağrı İl milli eğitim müdürü Hasan Kökrek, yarışmanın Ramazan-ı Şerif'in manevi atmosferinde düzenlenecek olmasının ayrı bir anlam taşıdığını belirtti.

Kökrek, "Peygamberimi Anlatıyorum yarışmasının on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in manevi atmosferinde yapılacak olması yarışmaya ayrı bir anlam katmaktadır. Geleceğin hatipleri, gerçekleştirecekleri sunumları ile Peygamber sevgisini kalplerden dillere taşıyarak bizlere duygu dolu anlar yaşatacak. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu anlamlı etkinlik gençlerimizin hem hitabet yeteneklerini geliştirmelerine hem de Peygamber Efendimiz'in hayatını daha yakından tanımalarına vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor