AĞRI - Ağrı’da C Klasman Yardımcı Hakemi Recep Gündüz, U-14 Ligi’nde oynanan Ağrı Vefa Spor-Ağrı İdmanyurdu Spor final müsabakasında yardımcı hakem olarak görev yapan kız arkadaşı Ayşe Polat’a evlilik teklifinde bulundu.
Üniversite yıllarında yeşil sahalarda tanışan çift, aynı müsabakada görev aldı. Gündüz, maç öncesinde pankart hazırlayıp çiçek ve yüzük temin etti. İl hakem kurulu ve her iki takımın teknik heyetinin bilgisi dahilinde planlanan sürpriz, maçın 10. dakikasında gerçekleştirildi.
Senaryo gereği bir pozisyona itiraz eden teknik heyetin yanına koşan Gündüz'ün ardından, yedek kulübesinden çıkan futbolcular "Benimle evlenir misin Ayşem" yazılı pankartla Polat'ın yanına geldi. Bunun üzerine Gündüz, sahada diz çökerek yüzük uzattı ve evlilik teklifinde bulundu.
Sürpriz karşısında şaşkınlık yaşayan Ayşe Polat, teklife "evet" yanıtını verdi. Çifti, sahadaki futbolcular ve tribündeki taraftarlar alkışladı.
Maç, teklifin ardından kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Ağrı İdmanyurdu Spor, Ağrı U-14 Ligi şampiyonu oldu.
Recep Gündüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ayşe ile 4 yıl önce yeşil sahalarda tanıştık. Bu anı kalıcı kılmak istedik. Sürpriz teklifimizi kabul etti, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.
Ayşe Polat ise tekliften haberi olmadığını belirterek, "Maç sırasında böyle bir sürpriz beklemiyordum. Pankartı görünce çok şaşırdım. Çok heyecanlandım ama mutlu oldum." dedi.









