Ağrı’da Emniyet ve Jandarma yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı
Ağrı Valisi Önder Bozkurt başkanlığında düzenlenen toplantıda ilde yürütülen emniyet ve jandarma yatırımları ile devam eden projelerin mevcut durumu ele alındı.
Ağrı Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Ağrı Valisi Önder Bozkurt başkanlığında “Emniyet ve Jandarma Yatırımları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
DİYADİNNET - Valilikte düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, Ağrı İl Jandarma Komutanı, Ağrı İl Emniyet Müdürü, Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ile ilgili birimlerin amirleri katıldı.
Toplantıda Ağrı'da yürütülen güvenlik yatırımları ele alınarak devam eden projelerin mevcut durumu değerlendirildi.
Ayrıca emniyet ve jandarma teşkilatlarının hizmet kapasitesini güçlendirmeye yönelik çalışmalar görüşülerek kurumlar arası koordinasyon ve planlamalar hakkında istişarelerde bulunuldu.






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.