Ağrı ve Çevre İllerde Hayvan Hırsızlığı İddiası: 5 Şüpheli Yakalandı

Ağrı ve çevre illerde farklı tarihlerde çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvanı organize şekilde çaldıkları öne sürülen 5 şüpheli, Hamur ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Adreslerde bulunan 21 hayvan, işlemlerin ardından sahiplerine teslim edildi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağrı ve çevre illerde farklı zamanlarda gerçekleştirilen çok sayıda büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığıyla bağlantılı oldukları belirlenen şüphelilere yönelik Hamur ilçesinde operasyon düzenledi. Beş ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, hayvan hırsızlığı olaylarının organize şekilde gerçekleştirildiğinin belirlenmesi üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Beş Ayrı Adrese Operasyon Düzenlendi

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların ardından Hamur ilçesinde belirlenen 5 adrese operasyon yapıldı. Operasyonda hayvan hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 5 şüpheli yakalandı.

21 Hayvan Ve Ruhsatsız Tüfek Ele Geçirildi

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 21 büyük ve küçükbaş hayvan ile bir ruhsatsız av tüfeği, bir muşta, 8 cep telefonu, 9 bin 600 lira ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Hayvanlar Sahiplerine Teslim Edildi

Operasyon kapsamında bulunan büyük ve küçükbaş hayvanlar, jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından sahiplerine teslim edildi.

Şüphelilerle ilgili işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor