Ağrı Valisi Osman Varol, kente yeni atanan sözleşmeli öğretmenlerle bir araya geldi
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, kente yeni atanan sözleşmeli öğretmenlerle Kültür ve Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Varol, yeni görevlerine başlayan öğretmenlere başarı ve huzurlu bir çalışma hayatı diledi.
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, kente yeni atanan sözleşmeli öğretmenlerle Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda buluştu. Öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Vali Varol, göreve başlayan öğretmenlere her türlü imkânla destek olacaklarını belirterek başarı dileklerini iletti.
Yeni Atanan Öğretmenler Toplantıya Katıldı
Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Bilgiç ve kentte yeni göreve başlayan sözleşmeli öğretmenler katıldı.
Öğretmenlik Mesleğinin Önemine Dikkat Çekti
Toplantıda öğretmenlere hitap eden Vali Varol, öğretmenlik mesleğinin taşıdığı sorumluluğa ve önemine değindi.
Öğretmenlerin görevleri süresince yanlarında olacaklarını ifade eden Varol, "Bütün imkânlarımızla sizlerin yanınızdayız. Bu çıktığınız güzel yolda hepinize muvaffakiyetler, huzurlu bir görev hayatı ve başarılı bir kariyer diliyorum. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Yeni Görevleri İçin Başarı Diledi
Vali Osman Varol, Ağrı'da görev yapmaya başlayan sözleşmeli öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar dileyerek yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.












Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.