Ağrı Valisi Osman Varol, kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda Ağrı'nın turizm, eğitim, tarım ve hayvancılık alanlarındaki potansiyeli değerlendirildi.

Basının toplum hayatına önemli katkılar sunduğuna inandığını belirten Vali Varol, kentin gelişimine yönelik çalışmalarda basın kuruluşlarının desteğini önemsediklerini söyledi.

Ağrı İçin Proje Fikirlerini Paylaştı

Vali Varol, Ağrı'yı hak ettiği noktaya taşımak amacıyla turizm, eğitim, tarım ve hayvancılık alanlarında çeşitli proje fikirlerinin bulunduğunu ifade etti.

Bu projelerin kamuoyuna anlatılması ve kentin potansiyelinin daha geniş kesimlere duyurulması konusunda basın mensuplarından katkı beklediğini dile getirdi.

Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

Programda gazeteciler, kentte devam eden ve planlanan projelere ilişkin Vali Varol'a sorular yöneltti.

Kahvaltı programı, katılımcıların birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Ağrı Valisi Osman Varol Ulusal ve Yerel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Vali Osman Varol Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
Kaynak: AA