Ağrı Valisi Önder Bozkurt Tutak’ta kamu yatırımlarını ve yeni Emniyet binasını inceledi

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Tutak ilçesinde yürütülen kamu yatırımlarını yerinde inceledi; hizmete alınan yeni İlçe Emniyet Amirliği binasında değerlendirmelerde bulunarak güvenlik ve projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Tutak ilçesini ziyaret etti.

Ağrı Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Tutak Kaymakamlığı'nda Kaymakam Ahmet Coşkun ve ilçe protokolü ile bir araya gelen Vali Bozkurt, ilçede yürütülen kamu yatırımları ve projeler hakkında brifing aldı.

Vali Bozkurt, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan yeni İlçe Emniyet Amirliği binasında incelemelerde bulundu. Yetkililerden ilçenin huzur ve güvenliği için yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi alan Bozkurt, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Programını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle tamamlayan Vali Bozkurt, esnafa bol kazançlar dileyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ağrı Valisi Bozkurt'tan Tutak'ta ziyaret ve incelemeler 1

Ağrı Valisi Bozkurt'tan Tutak'ta ziyaret ve incelemeler 2

Ağrı Valisi Bozkurt'tan Tutak'ta ziyaret ve incelemeler 3

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor