Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyaret
Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gazetecilerin sorunlarını dinledi. Vali Akpınar, basının doğru bilgilere zamanında ulaşması için gereken desteği vereceklerini söyledi.
AĞRI - Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda Ağrı'ya gelerek göreve başlayan Vali Akpınar, iade-i ziyaretleri kapsamında Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ne geldi.
Ziyarette gazetecilerin sorunlarını dinleyen Akpınar, basının kendileri için her zaman önemli olduğunu belirtti.
Akpınar, "Basının doğru bilgilere zamanında ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Ağrı'nın kalkınması için tüm gayretimizi gösterecek her kesimden insanı biraraya getirerek kent için çalışacağız" dedi.
Ağrı'da bulunan tüm basın merkezlerini ziyaret edeceğini açıklayan Vali Akpınar, daha sonra Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nden ayrıldı.
Kaynak: İHA






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.