AĞRI - Ağrı Valiliği Basın Müdürü Hanifi Polat, meslektaşı Esma Doğan ile evlendi.

Beşevler Mahallesi'ndeki damat evinde düzenlenen düğün törenine Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ağrı Valiliği Basın Müdürü Hanifi Polat'ın düğününde savcı Sadi Doğan, vali Mehmet Tekin Arslan, damat Hanifi Polat ve gelin Esma Doğan

DÜĞÜN EVİNE YÖN OKLARIYLA ULAŞTILAR

Esma ve Hanifi çiftinin düğününü gösteren yön tabelaları


Düğüne katılan davetlilerin tören alanını kolay bulabilmesi için kentte ilk kez düğün evini işaret eden "Esma&Hanifi çiftinin düğününe gider" yazılı yön okları kullanıldı.

Ağrı'da basın mensupları Recep Çirik, Ahmet Genç ve Baran Yenigün düğünde halay çekerken

Çiftin arkadaşı İhsan Adıgüzel, bir düğünde yön oklarının kullanılmasına ilk kez rastladığını belirterek, uygulamanın yerinde olduğunu söyledi.

Adıgüzel, "Bazı davetliler düğün töreninin yapıldığı yeri bilmiyordu. Yön oklarıyla buldular. Hatta ben de evin yerini bilmiyordum. Yollarda arkadaşlarımın düğün yerini gösteren yön oklarını görünce onları takip ettim. Bu sayede evi buldum ve düğüne geç kalmadım. Her iki arkadaşımıza da bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Esma ve Hanifi çiftinin düğününde Recep Çirik ve davetliler halay çekerken

Düğün töreninde davetliler halay çekerek çifte mutluluklarına ortak olurken, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan da gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi. Törende yöresel kıyafetler ve geleneksel düğün atmosferi dikkat çekti.

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan Hanifi Polat'ın düğün töreninde
Hanifi Polat ve Esma Doğan düğün töreninde birlikte poz verirken
Ağrı'daki düğünde gelin, damat ve yöresel kıyafetli davetliler
Esma Doğan ve Hanifi Polat düğün töreninde yan yana otururken
Kaynak: İHA