Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile biçerdöver çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Yunus Ç. (22) idaresindeki 16 BHN 987 plakalı kamyonet, ilçedeki Karayazı Kavşağı'nda Hasan K'nin kullandığı biçerdöverle çarpıştı.
Kaza, Tutak ilçesindeki Karayazı Kavşağı'nda meydana geldi. Kamyonet ile biçerdöverin çarpışmasının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Kazada kamyonet sürücüsü Yunus Ç. ile araçta bulunan Ümarettin Ç. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Tutak Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ağrı'ya sevk edildiler
Tutak Devlet Hastanesinde tedavileri yapılan yaralılar, daha sonra Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazanın, kamyonet ile tarım aracı olarak kullanılan biçerdöverin karıştığı bir çarpışma olması, özellikle kavşak geçişlerinde trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Olayda yaralanan 2 kişinin hastaneye kaldırılması nedeniyle süreç sağlık ekiplerinin müdahalesi ve sevk işlemleriyle devam etti.

