Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Kılıçgediği köyünde akrabalar arasında çıkan kız alıp verme kavgasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, köyde ikamet eden ve bir süredir kız alıp verme meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan akrabalar arasında sabah saatlerinde sözlü tartışma çıktı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine olay silahlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada ilk belirlemelere göre Halit, Ferhat ve İkram Uzun olay yerinde hayatını kaybetti.
Olayda 2'si ağır olmak üzere 8 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere sevk edildiği öğrenildi.
Köyde ve ilçe hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.