AĞRI - Ağrı Telekom İl Müdürlüğünde, "Toplam Kalite Yönetimi" çalışmaları kapsamında personelin hedeflerini değerlendirmesi için "Strateji Odası" açıldı.
Ağrı Telekom İl Müdürü Abdulselam Kılıç, yaklaşık 2 yıldır "Toplam Kalite Yönetimi" çerçevesinde çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmaları genişletmeye çalıştıklarını söyledi.
Müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışma yaptıklarını belirten Kılıç, açılan "Strateji Odası" ile ayrı ayrı çalışan ekiplerin bir araya geldiğini ifade etti.
Kılıç, ekiplerin bu odada hedeflerini ve çalışmalarını değerlendirdiğini belirterek, "Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve yeni hedeflerin belirlenmesi için böyle bir oda açtık. Artık personellerimiz bu odada bir araya gelerek yeni stratejiler belirliyorlar. Amacımız halkımızın memnuniyetini sağlamaktır" dedi.