Ağrı Leylekpınar'da Binada Patlama Paniği: 15 Kişi Tahliye Edildi
Ağrı'nın Leylekpınar Mahallesi'nde bir binada meydana gelen patlama paniğe neden oldu. AFAD ekiplerinin sevk edildiği olayda 15 kişi tahliye edilirken, patlamanın elektrik tesisatından kaynaklandığı belirlendi.
Ağrı'nın Merkez ilçesine bağlı Leylekpınar Mahallesi'nde bir binada meydana gelen patlama mahallede paniğe yol açtı. Olayın ardından bölgeye AFAD ve sağlık ekipleri sevk edilirken, binada bulunan 15 kişi tedbir amacıyla tahliye edilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.
Patlamanın nedeni elektrik tesisatı
Olay sonrası bölgede inceleme yapan Aksa Doğalgaz ekipleri, patlamanın doğalgaz kaynaklı olmadığını belirledi. Yapılan kontrollerde patlamanın elektrik tesisatından kaynaklandığı tespit edildi.
Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı
Yetkililer, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığını bildirdi. Binada ve çevresinde güvenlik amacıyla gerekli kontrollerin yapıldığı öğrenildi.
Kaynak: İHA






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.