Ağrı Gençlik Spor, Bağlar Belediyespor’u 3 Sayı Farkla Geçti
AĞRI GENÇLİK SPOR, DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYESPOR’U 67-64 MAĞLUP ETTİ. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ağrı Gençlik Spor Kulübü, sahasında Diyarbakır Bağlar Belediyespor’u 67-64 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde Ağrı’yı temsil eden Ağrı Gençlik Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Diyarbakır Bağlar Belediyespor’u 67-64 mağlup etti.
Ağrı Merkez Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma, baştan sona çekişmeli geçti. Her iki takımın da üstünlük kurmakta zorlandığı mücadelede, ev sahibi ekip son bölümde bulduğu sayılarla karşılaşmadan galip ayrıldı.
Karşılaşmayı Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ile çok sayıda sporsever tribünden takip etti.
Maçın ardından sahaya inen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Çelebi, yaptığı açıklamada, "Sahada mücadele eden sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Ağrı, basketbolda da yoluna kararlılıkla devam ediyor." ifadelerini kullandı.






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.