Ağrı'da tenis heyecanı: 7 ilden 66 sporcu korta çıktı

Türkiye Tenis Ligi Doğu Anadolu Bölgesi Turnuvası, Ağrı'nın ev sahipliğinde başladı. Ağrı, Erzurum, Van, Muş, Iğdır, Hakkari ve Bingöl'den 37 erkek ve 29 kız olmak üzere toplam 66 sporcu, grup müsabakalarında bir üst tura yükselmek için korta çıktı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Tenis Ligi Doğu Anadolu Bölgesi Turnuvası'nın grup müsabakaları Ağrı'da başladı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen organizasyonda 7 ilden toplam 66 sporcu mücadele ediyor.

Turnuvaya ev sahibi Ağrı'nın yanı sıra Erzurum, Van, Muş, Iğdır, Hakkari ve Bingöl'den takımlar katıldı. Erkeklerde 9, kızlarda ise 7 takım grup müsabakalarında bir üst tura çıkabilmek için korta çıkıyor.

Ağrı'daki Türkiye Tenis Ligi turnuvasında raketleriyle kortta poz veren iki genç tenisçi
Doğu Anadolu Bölgesi'nden genç tenisçiler, Ağrı'daki Türkiye Tenis Ligi grup müsabakalarında korta çıktı. Fotoğraf: Nurettin Adıgüzel

Organizasyonda mücadele eden 66 sporcunun 37'sini erkek, 29'unu ise kız tenisçiler oluşturuyor.

Ağrı'yı 9 Sporcu Temsil Ediyor

Ağrı'daki Türkiye Tenis Ligi Bölge Şampiyonası'na katılan sporcu, antrenör ve yöneticiler
Türkiye Tenis Ligi Bölge Şampiyonası için Ağrı'da buluşan sporcular, antrenörler ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdi.Fotoğraf:Nurettin Adıgüzel

Ev sahibi Ağrı, turnuvada 6 erkek ve 3 kız olmak üzere toplam 9 sporcuyla yer alıyor. Ağrılı tenisçiler de grup müsabakalarında bir üst tura yükselmek için mücadele ediyor.

Açılış töreninde konuşan Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, bölge illerinden gelen sporcu ve antrenörleri Ağrı'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Budak, turnuvanın bölgedeki tenis kültürüne katkı sağladığını belirterek sporcu ve antrenörlere başarı diledi.

Cemil Budak, Ağrı'daki Türkiye Tenis Ligi turnuvasının açılış töreninde konuşma yapıyor
Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Ağrı'da düzenlenen Türkiye Tenis Ligi Bölge Turnuvası'nın açılışında konuştu. Fotoğraf: Nurettin Adıgüzel

Türkiye Tenis Ligi Doğu Anadolu Bölgesi Turnuvası, final müsabakaları ve ödül töreninin ardından Cuma günü sona erecek.

Muhabir: Nurettin Adıgüzel

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor