Ağrı'da Okul İnşaatlarına Yakın Takip: Müdür Başak 2 İlçede İnceleme Yaptı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başak, ilçe milli eğitim müdürleri ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçelerde milli eğitim müdürleri tarafından karşılanan Başak'a, devam eden eğitim yatırımları ve okul inşaatlarının mevcut durumu hakkında brifing verildi.

Okul İnşaatlarını Yerinde İnceledi

Fatih Başak, ilçe milli eğitim müdürleriyle birlikte yapımı süren okul binalarını gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

İnşaat sahalarında yüklenici firma yetkilileriyle görüşen Başak, okul projelerinin yürütülme süreci hakkında bilgi aldı.

İşçilerle Sohbet Etti

İncelemeleri sırasında şantiyelerde çalışan işçilerle de bir süre sohbet eden Başak, ardından ilçelerdeki programını sürdürdü.

Kaymakamları Ziyaret Etti

Fatih Başak, Taşlıçay'daki incelemelerinin ardından Taşlıçay Kaymakamı Atif Çiçekli'yi, Diyadin'de ise Kaymakam Hasan Çiçek'i makamlarında ziyaret etti.

Başak'ın Diyadin ve Taşlıçay programı, okul inşaatlarına yönelik inceleme ve temasların ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor