Ağrı'da Güven Huzur Uygulaması: 57 Araca Ceza Kesildi

Ağrı genelinde 70 ekip ve 250 polisin katılımıyla "Güven Huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlerde 57 araca 26 bin 191 lira ceza uygulanırken, Kovid-19 kurallarını ihlal eden 29 kişiye de 26 bin 350 lira ceza kesildi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde 70 ekip ve 250 personelin katılımıyla gerçekleştirilen "Güven Huzur" uygulamasında kişiler, araçlar ve iş yerleri denetlendi. Uygulama kapsamında 57 araca toplam 26 bin 191 lira ceza kesilirken, 2 ruhsatsız silah ile 9 mermi ele geçirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, denetimler kent genelinde belirlenen noktalarda gerçekleştirildi.

Bin 788 Kişiye Genel Bilgi Taraması Yapıldı

Uygulama sırasında bin 788 kişinin Genel Bilgi Toplama sistemi üzerinden sorgulaması gerçekleştirildi.

Ekipler tarafından kontrol edilen 712 araçtan 57'sine çeşitli ihlaller nedeniyle toplam 26 bin 191 lira idari para cezası uygulandı.

Kovid-19 Kurallarını İhlal Edenlere Ceza

Yeni tip koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerde kuralları ihlal ettiği belirlenen 29 kişiye toplam 26 bin 350 lira ceza kesildi.

Uygulama kapsamında kentte faaliyet gösteren 217 iş yeri de ekipler tarafından denetlendi.

Ruhsatsız Silah ve Mermi Ele Geçirildi

Polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde 2 ruhsatsız silah ile bu silahlara ait 9 mermi ele geçirildi.

Kent genelinde gerçekleştirilen "Güven Huzur" uygulaması, denetimlerin tamamlanmasının ardından sona erdi.

ağrı güven uygulaması1

ağrı güven uygulaması2

ağrı güven uygulaması3

ağrı güven uygulaması4

ağrı güven uygulaması5

ağrı güven uygulaması6

ağrı güven uygulaması7

VİDEO
Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor