Ağrı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Abide Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Düzenlenen törene Ağrı Valisi Osman Varol, kent protokolü, kamu kurumlarının temsilcileri, askerî erkân ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunuldu

Abide Meydanı'nda gerçekleştirilen programda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin devamında Ağrı Valisi Osman Varol, programa katılanların ve tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kent Protokolü Törende Yer Aldı

Çelenk sunma törenine Vali Osman Varol'un yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Serhat Kasalak ve Belediye Başkan Vekili Metin Karadoğan katıldı.

Programda ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askerî erkân ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Kutlamalar Abide Meydanı'nda Başladı

Cumhuriyet'in kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, Ağrı'daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programının önemli bölümlerinden biri oldu.

Kaynak: AA