Ağrı Belediye Başkanı Karadoğan, İlk Kez Genç Öğretmen Çiftin Nikahını Kıydı
Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, göreve başladığından bu yana ilk kez bir nikah kıyarak Eleşkirt’te görev yapan öğretmen çift Şadiye Gezer ve Yusuf Yılmaz’ı evlendirdi. Belediye nikah salonunda gerçekleşen törende Karadoğan, nikah cübbesiyle resmi işlemi tamamladı ve evlilik cüzdanını geline takdim etti.
Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, Eleşkirt ilçesinde görev yapan genç öğretmen çift Şadiye Gezer ve Yusuf Yılmaz'ın nikahını kıydı. Başkan Karadoğan, göreve başladığı günden bu yana Ağrı Belediye Başkanı olarak ilk kez bir nikah törenine katıldı.
Nikah töreni, Ağrı Belediyesi nikah salonunda gerçekleşti. Karadoğan, nikah cübbesi giyerek Gezer ve Yılmaz çiftinin nikahını resmi olarak kıydı. Bircan Balcı ve Halime Öz, törende nikah şahidi olarak yer aldı. Çiftin nikahının kıyılmasının ardından Başkan Karadoğan, şahitlerin imzası sonrasında genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi ve evlilik cüzdanını Şadiye Gezer'e takdim etti.
Törenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Karadoğan, genç öğretmen çiftin kendisinden nikahlarını kıyma talebini memnuniyetle karşıladığını belirtti. "Gençlerimizin bu mutlu gününde nikahlarını bizzat benim kıymam yönündeki talebine mutlu oldum" diyen Karadoğan, nikah töreninde bulunarak mutluluklarına şahitlik ettiği çift için "Bir ömür boyu saadetler dilerim" temennisinde bulundu.










Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.