Ağrı AFAD Şarampole Yuvarlanan Araçtaki 2 Kişiyi Kurtardı

Ağrı merkeze bağlı Yoncalı köyü yakınlarında gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan 2 kişi, AFAD ekiplerinin çalışmasıyla sağ olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı'da Yoncalı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, şarampole yuvarlanan otomobilde mahsur kalan 2 kişi AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaza, 27 Şubat 2025'te saat 09.11 sıralarında il merkezine bağlı Yoncalı köyü civarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından araç içerisinde 2 kişinin mahsur kaldığı bilgisi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

AFAD olay yerine 2 araç ve 7 personelle sevk edildi

İhbar üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 2 araç ve 7 arama kurtarma teknisyeninden oluşan ekip bölgeye yönlendirildi. AFAD ekiplerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri de destek verdi.

Ekiplerin çalışması sonucunda otomobilde sıkışan 2 kişi sağ olarak çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildikten sonra ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Hastaneye kaldırılan yaralıların yapılan ilk kontrollerinde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor