
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zirvesi karla kaplı olan Cilo Dağları, baharda güzelliğiyle hayran bırakıyor.
HAKKARİ (İHA) - Her sene olduğu gibi 12 ay boyunca Cilo'nun zirvesinde bitmeyen karlar yerini korumaya devam ediyor. Bu sene yağışların fazla olmasıyla adeta Karadeniz havasının yaşandığı Yüksekova ilçesinde doğa yemyeşil hale gelirken, zirvesi karla kaplı Cilo Dağları da güzelliğiyle mest ediyor.
Bölgenin güzelliklerini kayıt altına alan Ali Yiğit, "Yüksekova bahar ve yaz aylarında bir başka güzel ama bugünlerde yağışlar ilçeyi rengarenk boyadı. Biz de o anları kayıt altına aldık" dedi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Cilo Dağ, Hakkari, Yüksekova gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.