
Hakkâri (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yıkılan ağıldaki hayvanlar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Köprücük köyünde Tekin Açıkel'e ait ağıl, dün gece bilinmeyen bir nedenle çöktü.
Haber verilmesi üzerine köye Yüksekova Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler, vatandaşların da yardımıyla yıkılan duvarların altında kalan bazı küçükbaş ve büyükbaş hayvanları çıkardı.
Hayvanlardan bazılarının yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Hakkari haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Hakkari Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Hakkari, itfaiye, Yüksekova, Yüksekova Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.