
Dünya Çocuk Atletizm Günü, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenen renkli etkinliklerle kutlandı.
VAN (İHA) - Etkinliğe katılan çok sayıda çocuk, çeşitli atletizm branşlarında yeteneklerini sergileyerek doyasıya eğlendi. Organizasyon kapsamında çocuklara spor sevgisi aşılanırken, sağlıklı yaşamın önemine de dikkat çekildi. Etkinlikle ilgili bir konuşma yapan Tuşba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Esen, Dünya Çocuk Atletizm Günü'nün çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sunmak açısından büyük önem taşıdığını belirtti. İlçe Müdürü Esen, "Amacımız, çocuklarımıza sporu sevdirmek, onları erken yaşta sağlıklı yaşam alışkanlıklarıyla tanıştırmak ve gelecekte ülkemizi temsil edecek başarılı sporcuların yetişmesine zemin hazırlamaktır. Bugün burada gördüğümüz coşku, çocuklarımızın spora olan ilgisini ve potansiyelini açıkça ortaya koyuyor. Bu tür etkinliklerle onları desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Spor, Tuşba, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.