
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Şehit Aileleri Derneğinin Şehitler anısına düzenlemiş olduğu mevlid programına katıldı.
ARDAHAN (İHA) - Programın ardından açıklamalarda bulunan Vali Çiçek, "Bu vatanın bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onlar, gösterdikleri büyük fedakârlıklarla bu toprakları bizlere emanet ettiler. Bizlere düşen görev, onların hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmaktır. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine sabır ve metanet versin" dedi.
Mevlid programına şehit aileleri, gaziler, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ardahan, Şehit gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.