
VAN (AA) - Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğünce 2 bin 276 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yapıldı.
Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kurban Bayramı sevincine ortak olmak ve çocukların yüzünü güldürmek amacıyla çalışma başlattı.
Sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı esas alan proje kapsamında Bitlis, Hakkari, Muş, Siirt, Şırnak ve Van'da 2 bin 276 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yapıldı.
Bayramlık kıyafetler, ekipler tarafından çocuklara teslim edildi, bazı çocuklara da hediye giyim kartları adreslerine posta yoluyla ulaştırıldı.
Geçmişten günümüze vakıf kültürünün taşıdığı merhamet, paylaşma ve kardeşlik ruhuyla yürütülen çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Bitlis haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Bitlis Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bitlis'in dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bitlis, Hakkari, Kurban Bayramı, Muş, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.