
Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kent ve ilçelerinde gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
TUNCELİ - Tunceli'de valilik koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kamu çalışanları ve öğrencilere yönelik deprem ve yangın tahliye konuları anlatılarak deprem ve yangın anında neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi. Çemişgezek ve Hozat ilçelerinde gerçekleştirilen tatbikatların ardından eğitimlerin diğer ilçelerde de yapılacağı aktarıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Tunceli haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Tunceli Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Tunceli'deki sondakika tüm Güncel AFAD, Çemişgezek, Deprem, Hozat, Tunceli, Yangın ve Tunceli'de deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.