Erzurum'un Tekman ilçesinde bir araya gelen mahalle muhtarları sorunların tespiti yaparak çözümü noktasında ortak hareket etme kararı aldı.
ERZURUM (İHA) - Molla Mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıer, Yiğitler Mahalle Muhtarı Halit Baba ve Körsu Mahalle Muhtarı Ergin Güner'in işbirliği ile mahalle muhtarları Tekman Belediyesi konferans salonunda bir araya geldi
Mahallelerde yaşanan sorunları tespit eden muhtarlar sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etme kararı aldı. İstişare toplantılarını zaman zaman devam ettireceklerini anlatan muhtarlar görüş alış verişinde bulunarak sorunları ilgili makamlara taşımak için çaba içerisinde olacaklarını belirttiler.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Erzurum, Muhtar, Tekman, Tekman Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.