
BİTLİS (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl boyunca çizdikleri resimleri sergiledi.
Yaşam Alışveriş Merkezi'nde kurulan "Ruhun Maddeye Yansıması" adlı resim sergisinin açılışını Tatvan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ yaptı.
Sergiyi gezen, resimleri inceleyen Uludağ, öğrencilerin birbirinden güzel eserler ortaya koyduğunu söyledi.
Uludağ, "Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken, hem bilgi ve becerilerini arttırmak hem de sanatsal ile estetik boyuttaki anlayışlarını geliştirmek adına yıl içinde bu tür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın motivasyonunu artırmak ve geleceğe hazırlanırken özgüvenleriyle becerilerini ortaya koymak adına bu çalışmalar kıymetlidir. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum."
Resim öğretmeni Aylin Yıldız Sertaş ise "Öğrencilerimizle eğitim ve öğretim yılı boyunca yaptığımız çalışmaları sergileme fırsatı bulduk. 6 aylık sürede toplam 400 resim yaptık ve bunun 100'nü burada sergiledik. Sergide emeği olan öğrencilerimize ve sergimize katılan davetlilere teşekkür ediyorum." dedi.
Sergi iki gün boyunca açık olacak.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bitlis'teki sondakika tüm Güncel Bitlis, Tatvan ve Tatvan'da lise öğrencileri yaptıkları resimleri sergiledi haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.