Bitlis'in Tatvan ilçesinde kar yağışı etkili olmaya başladı.
BİTLİS (İHA) - Kent genelinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, son birkaç gündür güneşli havanın hakim olduğu ilçeyi tamamen beyaza bürüdü. Evlerin çatıları ve arabaların karla kaplandığı Tatvan'da vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla kar temizliği yapmaya başladı. Kar yağışının öğle saatlerinde etkisini yitirdiği görülürken, aralıklarla yağışın devam edeceği öğrenildi. Ayrıca yağan kar Van Gölü sahilinde görsel güzellikler sundu. Aralık ayının son günlerinde etkili olan kar yağışıyla ilçenin yeniden beyaza büründüğünü ifade eden Muhsin Aslan, karın bu yıl geç yağdığını dile getirdi.
Vatandaşlardan Serkan Tüzün de, çatılarda biriken karlara dikkat çekerek, vatandaşların çatıların altından geçerken dikkatli olmalarını istedi.
Öte yandan, yağan kar nedeniyle valilik kararıyla ilçedeki okullar öğleden sonrası için yarım günlüğüne tatil edildi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Bitlis'in dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Bitlis, Kar Yağışı, Tatvan, Van, Van Gölü gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.