
Ardahanlı çiftçi Fatih Doğruyol, tarlasına traktörüyle 'Aile Yılı' yazdı.
ARDAHAN (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2025'i 'Aile Yılı' ilan etmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konuyla ilgili ülke genelinde farklı etkinlikler düzenleniyor.
Ardahan'da Aile Yılının önemine dikkat çekmek isteyen çiftçi Fatih Doğruyol, traktörüyle tarlasına aile yılı yazarak konuya dikkat çekti.
Çiftçinin yaptığı bu çalışma Aile sosyal politikalar İl Müdürlüğünce sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ardahan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ardahan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ardahan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ardahan, Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal medya gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.