İçeriğe geç

Muradiye'de "Ekranı Kapat, Aileni Fark Et!" etkinliği

Van İl Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında başlatılan "Ekranı Kapat, Aileni Fark Et!" kampanyası Muradiye ilçesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Van İl Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında başlatılan "Ekranı Kapat, Aileni Fark Et!" kampanyası Muradiye ilçesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

VAN (İHA) - Aile bireylerinin birbirine daha fazla zaman ayırmasını, iletişimi güçlendirmesini ve dijital bağımlılığın azaltılmasını hedefleyen etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenler ve veliler, dijital ekranlardan uzaklaşarak birlikte vakit geçirdi. Muradiye'de düzenlenen programda aileler; oyunlar, sohbetler ve ortak aktivitelerle zamanın keyfini yaşadı. Katılımcılar, sanal dünyanın dışında geçirilen bu saatlerin aile içi bağları güçlendirdiğini ifade etti.

Etkinliğin özel teması ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı oldu. Aileler, Cumhuriyet coşkusunu ekransız bir akşamda hep birlikte değişik etkinliklerle yaşarken, program ise renkli görüntülere sahne oldu. Yetkililer, "Ekranı Kapat, Aileni Fark Et!" kampanyasının yıl boyunca farklı ilçelerde de sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Editör

Cemil Karip

Cemil Karip, diyadinnet.com'un genel yayın yönetmenidir. Bölgesel olaylar, çevre sorunları, politika ve eğitimle ilgili haberleri derinlemesine inceler ve bu konularda güncel bilgiler sunar.
Loading...