
Muş'un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayramı, kılınan bayram namazıyla birlikte kutlanmaya başlandı.
MUŞ (İHA) - Bayram namazı için ilçedeki camilere akın eden vatandaşlar, yoğunluk oluşturdu. En fazla kalabalığın oluştuğu Malazgirt Merkez Camii'nde bir araya gelen cemaat, Kurban Bayramı'nın İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennilerinde bulundu. Vatandaşlarla birlikte bayram namazını eda eden Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, vatandaşların bayramını tek tek kutladı. Kaymakam Bayram, tüm Malazgirt halkına sağlık, huzur ve birlik mesajı verdi. Namaz sonrası bazı vatandaşlar kurban kesim alanlarına yönelirken, bazıları da mezarlıklara giderek ebediyete intikal eden yakınlarını dualarla andı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Göksu Bayram, Kurban Bayramı, Malazgirt, Muş gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.