Malatya (AA) - Malatya'nın Darende ilçesinde çiftçilik yapan Mustafa Akdaş'ın kayısı bahçesinde beslediği tilkiyle kurduğu diyalog cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ulupınar Mahallesi'nde kış hazırlığı yapan 45 yaşındaki Akdaş, tarlasına gelen tilkiye ekmek verdi.
Ekmeği alarak uzaklaşan tilki bir süre sonra yeniden bahçeye dönerek Akdaş'ın uzattığı diğer yiyeceği de aldı.
O anları telefonuyla kaydeden Akdaş'ın, tilkiyle sohbet ettiği de görüntülere yansıdı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel Darende, Malatya ve Malatyalı çiftçinin tilkiyle sohbeti cep telefonu kamerasına yansıdı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.