İçeriğe geç

Malatya Pütürge'de 278 köy konutun ihalesi yapıldı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 278 köy konutunun ihalesi tamamlandı.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 278 köy konutunun ihalesi tamamlandı.

MALATYA (İHA) - Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yaptığı açıklamada, 278 adet konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Sülük, "İlçemizde, depremden etkilenen köylerimizde inşa edilecek betonarme köy konutları için yeni ihaleler gerçekleştirildi. P324 ve P325 paketleri kapsamında toplam 278 adet konut yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun Pütürge'm" dedi.

Yeni konutların yapılacağı mahalleler Alihan, Arıtoprak, Çamlıdere, Gertan, Kayadere, Korucak, Kozluk, Kötme, Nohutlu, Poskıran, Sahilköy, Söğütlü, Şükan, Taştepe, Tekederesi, Ulutaş, Uzuntaş, Üçyaka, Yazıca, Yeşildere, Karakaya, Arınlı, Arslankent, Bakımlı, Bayırköy, Belenköy, Bölünmez, Büyüköz, Çığırlı, Erdemler, Ersele, Esencik, Gözlüce, Köklükaya, Örencik, Örmeli, Taşmış, Tatlıcak, Teluşağı, Uzunkoru ve Yamaç olarak sıralandı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Editör

Cemil Karip

Cemil Karip, diyadinnet.com'un genel yayın yönetmenidir. Bölgesel olaylar, çevre sorunları, politika ve eğitimle ilgili haberleri derinlemesine inceler ve bu konularda güncel bilgiler sunar.
Loading...