
Malatya'da, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.
MALATYA (İHA) - Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Deprem Şehitliği'ni ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti. Özcan, depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa dileyerek, "Deprem şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. Yeniden inşa sürecinin devam ettiği Malatya'da deprem sonrası yapılaşmanın önemine dikkat çeken Özcan, "Depreme dayanıklı binalar yaparak, her türlü afet olayına karşı hazırlıklı olmalıyız" diye konuştu.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Deprem, Malatya, Malatya Ticaret Borsası, Ramazan Özcan, Şehit gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.