Malatya'da lastiği patlayan hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Feci kazada sürücü yaralandı.
MALATYA (İHA) - Kaza, saat 22.45 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Küçük Sanayi Sitesi Altgeçit mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, tali yoldan Elazığ istikametine seyir halinde olan İ.C. yönetimindeki 44 ABK 629 plakalı hafif ticari araç, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Demir bariyerlere çarparak durabilen aracın sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yardımı ile araçtan çıkarılan sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Malatya haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Malatya Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Malatya'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, itfaiye, Malatya, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Polis gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.