liposculpture operasyonu Sorunsuz İncelin

Yağlı dokunun alınarak düzeltilmesi, estetik açıdan şekil verilmesi manasına gelen estetik liposculpture operasyonu ile sırt, bel, göbek, bacak içi, basenler, diz iç kısımları, çene altı gibi farklı vücut bölgelerinden vakum yardımıyla yağ alınması sonrasında, vücuda şekil verilmesi sağlanıyor.

Kliniklerinde kullandıkları liposculpture metodu ile ilgili bilgiler veren Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Bölgesel yağlanma büyük bir sorun, uygulanan zayıflama diyetleri ya da sporla bile üstesinden gelinemeyebilir. Bu tarz vakalarda özellikle vücut kontürüne şekil kazandırmak ve bölgesel yağdan kurtulmak isteyen hastalarımıza liposculpture operasyonunu öneriyoruz" dedi.

LİPOSUCTİONA GÖRE DAHA FAZLA AVANTAJI VAR

"Liposuctiondan farklı olarak, mikro kanüllerle vücudun belirlenen bölgelerine uygulama yapılmaktadır. Bu kanüller normalde liposuction tekniğinde kullanılan kanüllerden çok daha incedir ve dolayısıyla cerrahın yağ hücreleri üzerine çok daha fazla hakim olmasını sağlar. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından vücut ve yağ şekillendirici olarak onay alan Nutational Infrasonic Liposculpture yöntemi, aynı anda yağ toplama da yaptığı için, cerraha kontrol gücü sağlar. Bunun sonucunda pürüzsüz bir vücut şekillendirilmesi oluşur ve iyileşme süreci son derece kısalır" açıklamalarında bulunan Cihantimur, liposculpture tekniğini dünyadaki saygın merkezlerin de tercih ettiğini işaret ederken bilimsel onay almış, güvenilir bir uygulama olduğunun da altını çizdi.

DAHA ÇOK YAĞ ALIMI YAPILABİLİYORUZ

Liposculpture operasyonu geçiren hastalarından, son derece iyi geri dönüşler aldıklarının altını çizen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Liposculpture sunduğu avantajlarla, pek çok olumsuz yan etkiyi de ortadan kaldırıyor. Yüksek titreşim, bir seansta daha çok yağ alınmasını sağlarken, operasyon sonrası ağrıyı minimalize eder, oluşabilecek morarma ve şişmeyi azaltır. Bölgesel yağ fazlalığı olanlara, kısaca liposuction yapılabilecek her bölgeye uygulanabilir. Hastalarımızın iyileşme döneminde yaşadıkları sıkıntıları en aza indirgemek için, özellikle bu tekniği kullanıyoruz" diye konuştu.(İHA)

Bir cevap yazın