Sitede 4643 kişi varaçıkAğrıaçık2°C

İbrahim Saraçoğlu bal kürü bağışıklık sistemini güçlendirmek için

İbrahim Saraçoğlu bal kürü bağışıklık sistemini güçlendirmek için

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Habertürk'de yayınlanan Saba Tümer'in programına konuk olarak katıldı.
Programda balın yararlarından bahsetti ve 3 gün boyunca uygulanacak Bal kürü ile vücudumuzun bağışıklık sisteminin güçlenip aynı zamanda mevcut hastalıklara karşı da vücudumuzun daha da güçleneceğini anlattı.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Bal kürü tarifi:
Bal kürü ile bir vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendirmek için 3 gün boyunca ; sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği olarak sadece bir yemek kaşığı bal yenilecek.Balın haricinde hiç bir şey tüketilmeyecek.Balın dışında dilediğiniz kadar su tüketebilirsiniz. Su tüketiminde sınır yok.
Öğün aralarında acıktığınızda yine bal yiyebilirsiniz. Çok az bir miktar kızarmış doğal ekmek (kepekli, çavdar veya köy ekmeği) tüketebilirsiniz. Beyaz ekmek tüketmeyin.
Bal kürünü bu şekilde uyguladığınızda vücudunuzun bağışıklık sistemi çok güçlenecek ve mevcut hastalıklara karşı yöneliş varsa onlar da ortadan kalkacaktır.
Bal kürü sabredenler için çok faydalı bir kürdür.

45 Yorum

Harun
Harun
4 yıl önce

Hocam çocuğumun beyaz küresi düşük çıktı sebebi viral dediler nasıl yükseltebilirim

belinaysu
belinaysu
5 yıl önce

merhaba hocam benim 5yaşında bir kızım var bağışıklığı çok zayıf ve ağzın da geçmeyen yanaklatı ve dilinde beyaz pamukçuk gibi yaralar var doktora gittik bağışıklığı zayıf ondan bu yaralar dedibağşklk güçlendirmek içn iştah açmak için bi tarif verirseniz çok memnun olurum allah razı olsn hocam

Meriç
Meriç
5 yıl önce

Merhabalar epilepsi hastasıyım keppra kullanıyorum hastalığımı yeni öğrendim bu bende kaygı yarattı ıspanak kürünü uygularsam herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım teşekkürler şimdiden

leyla
leyla
5 yıl önce

Panikatak hastasıyım kilo kaybediyorum ıspanak kürünü uyguladım daha çok zayıfladım ne yapmalıyım

serkan
serkan
5 yıl önce

Merhaba hocam ben manik depresyon hastasıyım.8 yıldır depakin kullanıyorum,genelde panik atak icin yazılmış bu kür manik depresyonada iyi gelirmi

Yusuf
Yusuf
5 yıl önce

Merhaba arkadaslar ben depresyon ilaçlarını bıraktım ve bende asırı sınır var bilgisi olan var mı acaba bu kur ise yarar mı bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar

perihan
perihan
5 yıl önce

Selamun Aleyküm Hocam

Benim geçmeyen boğazda gıcık, geniz akıntısı (sinüzitim yok), sürekli boğazı temizleme ihtiyacı rahatsızlıklarım var. Reflü hastalığım da var ilaç kullanıyorum. Doktora gittiğimde kulak burun boğaz doktoru alerjik rinit, dahiliye de reflüden şüphelendi ama çözüm bulamadılar rahatsızlıklarım devam ediyor. Kendim internetten araştırdığım zaman tüm belirtilerin boğaz reflüsü hastalığında olduğunu gördüm normal reflüden ayrı bir hastalık olduğu yazıyor. Yaşım 54 Hocam bu rahatsızlıgıma nasıl şifa bulabilirim. Bana yardımcı olabilir misiniz.

Tulay
Tulay
5 yıl önce

Hocam 5 yildir gecmek bilmeyen sistitleyim kronik old soyl doktrum sistoskopi yaptirmaya korkuyorum yaptirmalimiyim mesanemde sorun olabilcegini syldi doktrum ilaclarin hicbir etkisi yok napicami bilmiyorum allah rizasi icin yardimci olun

ayse
ayse
5 yıl önce

Ben ayşe 20 yaşındayım uzun boylu olmak istiyorum

Hava
Hava
5 yıl önce

Sayin hocam
Ben viyanadana Hava
hocam bende guatr ve hormon bozuklu var dediler ama hic bir ilac vermediler
KANTAHLILI SONUCLARI:
TSH 1.88 uU/ml 0.35-5.50
FSH 13.0 mIU/ml 1.6-120.0

Follikelphase: 3.2-12.2
Ovulationspeak: 6.6-24.6
Lutealphase: 1.6-11.8
Postmenopause: 39.3-120.0
Bana hanki kürü önerirsinis
tesekürler

zeliha
zeliha
5 yıl önce

arkadaşımın boğazın da 18 nodul guatur var ve bebek emzırıyo bunun için ne yapa bilir

sibel
sibel
5 yıl önce

sayın hocam tam bir ay kullandım bu kürü
ne kadar devam edebilirim
ne kadar ara verecem
ne kadar süreyle kullanıcam

Tuğba
Tuğba
5 yıl önce

Hocam 2aylık hamilerim ve sinüzitten dolayı çok başım ağrıyor.tavsiye ettiğiniz papatya kürünü uygulamamda hamilelik açısından sakınca olur mu?teşekkür ederim

nur
nur
5 yıl önce

Mrh hacam 25yasindayim triodim noduller var ama zararsiz dedi doktorum ama cok uyuyorum basimi iykudan kaldiramiyorum bende tanmamen yok etmekistiyorum nodulleri kuru yapmamda sakinca olumu bir durumdaha var gebelik dusunuyorum kure baslarsam birakayim mi gebelikten dolayo

fatma
fatma
5 yıl önce

Karaciger parankim ekosu : grade 1 arttti ne yapabilirim?

zeynep
zeynep
5 yıl önce

iyi gunler hocam, sitenizden bir turlu boy uzatma cayini bulamadim ,nasil siparis verecegimiz konusunda yardimci olursaniz sevinirim, boyuzamasiyla ilgili hangi urununuz varsa almak istiyorum , hap cay ve bitkisel baska ne varsa, yradimci olursaniz sevinirim , tesekkurler ..en kisa zamanda cevabinizi bekliyorum iyi gunler

Mzuh
Mzuh
5 yıl önce

S a arkadaşlar bu küre devam edin ben faydasını gördüm.Hocamdan Allah razi olsun
Derin nefes alıp verin ve aynı zamanda bir
Piskoterapi görün ve boş durmayın bişeyler
Yapmayı calışın.slmlar

arzu arsal
arzu arsal
5 yıl önce

Hayırlı günler hocam kardeşimin yağlı sızması var özellikle bölgesinde dermotolojide bir yıl tedavi oldular yıl sonra gene başladı sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum ..hayırlı günler...

Sule Ak
Sule Ak
5 yıl önce

Hocam 27yasinda menopoza girdim suan 36 yasindayim ve bebek hayalim tamamen bitti evli degilim ama yakinda eblenmeyi dusunuyorum degerlerim cok yuksekmis kadin dogum hapi yasmin kullandim suanda cyclo progynova kullaniyorum 7 gun ara veriyorum ama 5 gun olup azar azar ve bitiyorum stresim ve aglamalarim hic gitmedi yillardir ne yapmaliyim lutfen yard edinn cevabinizi bekliyorum

Zeynep
Zeynep
5 yıl önce

Çok düzenli regli olurken 1senedir 2-3ayda bir oluyorum ter başmalarım var 42yaşındayım nasıl kurtula bilirim bu durumdan

lale
lale
5 yıl önce

26 kasim 1996 dogumluyum ve 1.58 boyundayim bu bitkisel kürü kullansam uzarmiyim acil cevap

eylul
eylul
5 yıl önce

Daha yapmadım bu kürü ama ciddi panik atak var hocam.umarim iyi gelir

emine
emine
5 yıl önce

Hocam bende sinuzit var com kotuyum yatarken hic nefes alamiyorum Attica alerjide var yardiminiza ihtiyacim bar bir yil oncede amelliyat oldum suanda yineayni durumdayimne yapmaliyim

Ziyaretçi
Ziyaretçi
5 yıl önce

Merhaba hocam ben 34 yasında stres Den kaynaklı menepoza girdim şuan 42 yaşndaym kemik erimesi başladı . miydede reflü gastrit yara var ve kulğımda uğultudan başlayarak ağrı çınlama akıntı baş ağrısı da yapıyo .karaciğerde tahriş ve yağlanma oldu kolestrol yüksek bunlar için çok ilaç kullandım hiç fayda görmedim şuan kalbim çarpıntı oluyor inancımı yitirdim ilaçlardan da zarar gördüğüm Den gitmiyorm doktora oğlumun da aşırı kansızlığı var ve süt de konuyo balda dokunuyo balı yiyince acillik oluyor sütde ishal yapıyor 22 yaşında çok teşekür ederim Allah razı olsun sizden ve emeği geçen herkesten

kısmet
kısmet
5 yıl önce

hocam 1 yıl önceki fsh ım 8.1 iken bir yıl sonra 19 olmuş yani menepoza doğru gidiyor böyle birşey mümkünmü 41 yaşındaym teşekürler

celal gurbetzede
celal gurbetzede
5 yıl önce

Ben 15 yildir agirdepresyon hastasiyim bazan yilda 3 dort sefer tekrarliyor biktim usandim artik intihar edip kurtulmak istiyorum.o kadar ilac kullandim hatta istanbula nevzat tarhana gittim hicbiri care bulamadi ben bu hastaligin caresinin oldugunada artik inanmiyorum.hayatim karardi bu yuzden.iyi bi tavsiyesi olan varsa yazsin

Faruk Uzun
Faruk Uzun
5 yıl önce

8-9 gündür bu kürü uyguluyorum eskisine göre daha rahatım ama tam geçmedi gibi henüz..

furkan
furkan
5 yıl önce

Merhaba Hocam;
Ben troid hastasıyım.Troidlerim yavaş çalışıyor.izoekoik iç yapıda içerisinde mm bir adet kalsifik odak bulunan 6x4,5 mm boyutlarında solid nodül izlemişti. Her iki servikal zincirde kısa çapı sağda 5,6 mm solda 4mm ölçülen fuziform şekilde çok sayıda lenf nodu izlendi.ayrıca her iki supmandibuler lojda kısa çapı 12mm varan fuziform şekilde lenf nodları mevcuttur.hocam bunun için ne yapmalıyım?

emine
emine
5 yıl önce

hocam bana verilen bir depresyon hapından sonra bütün hastalıklarımı tetikledi bir kaç hapla bazı hastalıklarım geçti ama geriye en önemli çarpıntı ve panik atak kaldı ben bu hastalıklardan kurtulmak için neler yapmalıyım cevabını arz ederim saaygılar

Fındık
Fındık
5 yıl önce

Ben ıspanak maydanoz ve tere kürü ne başladım sorum 3 dakika kaynatıp süzecekmiyiz yoksa posa içinde soğumayamı bırakacağız saygilarimla. ..

abdullah
abdullah
5 yıl önce

8 gündür bu kürü uyguluyorum ama faydasını henüz göremedim maalesef. mümkünse 3 yada 4 hafta kullanan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum .

La derniere reine
La derniere reine
6 yıl önce

Bn denedim faydasını gördüm ama stres olamayan bir hayat lazım iyi olmak için

eda
eda
6 yıl önce

Kardesim 9yasnda ve çok zayıf bağdemcigi yüzünden grlismiyo bize bi kür söyleyin bide eplepsi hastası

aynur aktaş
aynur aktaş
6 yıl önce

hocam benim annem tiroid kanserinden öldü ben 29 yaşındayım bendede hipertiroid var boğazımda nodüller var. boyutları 8 ml ve 5 ml arasında değişiyo kanda tsh oranım 0 17 çıkıyor dereotu kürünü uyguladım ama hiçbir fayda göremedim başka ne yapabilirim

umahan
umahan
6 yıl önce

mrb benim bi tanıdığım menapoza girdi 7 yıllık evli çocuk istiyo ilaç kullanırsa adeti geliyor ne yapmalı yardımcı olurmusunuz

hülya
hülya
6 yıl önce

Hocam üç aylik bebegim var 8günlukken hipotiroit oldugunu ögrendik ilac kullaniyoruz ama hala düzene girmedi cok yüksek cok üzülüyorum ne olur yardim edin neler yapmali nelere dikkat etmeliyim

ahmet
ahmet
6 yıl önce

aslan pençesi kürü kaç gün kullanılacak

fatma gülalan
fatma gülalan
6 yıl önce

ben 2 hafdadır kulanıyom inanki okadar rahatladım sabahları kalp atışım vede titremelerim geçdi sizlerede öneriyom

Yildirim SAGLAM
Yildirim SAGLAM
6 yıl önce

Merhaba hocam,
Tiroid bezlerimin hizli calismasindan dolayi tsh degerim 0.01 e dustu ve kullanmis oldugum ilaclar neticesinde 0.02 oldu. Goz bebeklerim disa dogru cikmis durumda suan ve dusuk olan bazi degerler (tsh vb) normale doner donmez mutlaka ameliyat olmam gerektigini soyluyorlar.. acil onerilerinizi bekliyorum, gerekirse rapor sonuclarimi getirebilirim size, simdiden tesekkur ederim Allah razi olsun hocam. Saygilarimla..

seda
seda
6 yıl önce

hocam ben depresyon kürünüz olan ıspanak/maydonoz ıspanak/ tere kürünü 4 gündür kullanıyorum ama bi değişiklik yok bir programda akşam gün aşımında kullanın demişsiniz ben o zaman kullanamıyorum gün aşımı olmazsa olmaz mı ?

Berfin
Berfin
6 yıl önce

Boyum 160 15yaşindayım boyum nasıl 175 olur

sultan
sultan
6 yıl önce

hocam ben triod hastasiyom 2 sene once ameliyat oldum simdi triod degerim cok yuksek cikti 53 cikti dere otu kurunu kullansam bi zarari olurmu birde 7 yasindaki oglumda triod hastasi oda kullanabilirmi dereotu kurunu cevap yazarsaniz cok sevinirim tesekkurler hocam

sebahat
sebahat
6 yıl önce

hocam 25 yaşındayım fsh yüksek çıktı 36.90 nasıl düşürebilirim adetim düzene girer mi ne yapmam lazım çocuk olma imkanı var mı erken menepoz diyorlar prolaktin 6.39 lüteinleştiren 14.30 estradiol 120 lütfen cevap yazar mısınız

Ziyaretçi
Ziyaretçi
6 yıl önce

15 yaşindayim.1.52 boyundayım.ve 62 kiloyum birşeyler deyin

özlem
özlem
6 yıl önce

2 yaşanda oğlum var ve göz çevresinde uçuk çıktı bağışıklık sistemi düşmüş uçuk için ve bağışıklık sistemini küvvetlendirici kürler varsa yazarmısınız

Yorum Ekle