
Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi'nde görev yapan acil servis doktoru Umut T.'ye saldıran kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
IĞDIR (İHA) - Dün akşam Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi Acil bölümüne giden V.K., eşinin kimliğinin olmadığını belirtip eşine hamilelik testi için kendi üzerinden kayıt açılmasını istedi. Görevli doktor U.T., işlem usulsüz olduğu için duruma itiraz etti. Bunun üzerine V.K. doktora saldırdı. Saldırı sonrası "beyaz kod" verilirken güvenlik güçleri ve güvenlikler araya girerek V.K ve A.K.'yi gözaltına aldı. Doktorun parmağında kırık, kolunda çıkık ve yüzünde çizikler olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi. V.K'nin arkadaşı A.K. ise serbest bırakıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Iğdır'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Adliye, Doktor, Gözaltı, Iğdır gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.