
Hakkari'de pancar toplamaya çıktığı dağda mahsur kalan genç, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
HAKKARİ (İHA) - Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Hakkâri-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Taşbaşı köyü kırsalında pancar toplamak için dağın yamacına çıkan G.Ç., isimli gencin ayağı kayması sonucu aşağı doğru sürüklenerek uçurum kısmında mahsur kaldı. G.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardın istedi. Alınan ihbar üzerine İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü Arama ve Kurtarma ekibinden 2 araç 6 personel olay yerine intikal edildi. Ekipler, yürüttükleri çalışma sonucunda G.Ç.'yi ip yardımıyla bulunduğu yerden indirdi. Ayağından sakatlanan G.Ç., sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Hakkari'nin dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, AFAD, Çağrı Merkezi, Çukurca, Hakkari, Hakkari Devlet Hastanesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.