
Ağrı'nın Diyadin ilçesindeki Gençlik Merkezi, Kardeşlik Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
AĞRI (İHA) - Dini İlimler Atölyesi'nde eğitim gören kursiyerlerle birlikte düzenlenen etkinlikte, 'kardeşlik' konulu hadisler üzerine sohbetler gerçekleştirildi.
Etkinlikte, Peygamber Efendimiz'in (sav) kardeşlik ve birliktelik mesajları içeren hadisleri okunarak, bu değerlerin günümüzdeki yansımaları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Kursiyerlerin aktif katılımıyla gerçekleşen program, hem dini bilgi paylaşımı hem de manevi bağların güçlendirilmesi açısından büyük ilgi gördü.
Diyadin Gençlik Merkezi yetkilileri, bu tür etkinliklerle gençlerin dini ve ahlaki değerlerle buluşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirterek, benzer programların devam edeceğini ifade etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, Diyadin gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.