
Erzurum (AA) - Erzurum'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 9 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekiplerince kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışma başlatıldı.
Ekiplerin yaptığı çalışmada, 1 ruhsatsız tabanca, 518 bandrol, 14 bin 884 sigara kağıdı, 20 bin sigara filtresi, 560 bin makaron, 72 elektronik sigara, 1160 paket sigara, 255 kilogram tütün, 27 cep telefonu, 240 sahte konfeksiyon malzemesi ele geçirildi.
Konuyla ilgili 9 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzurum haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzurum Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzurum, Jandarma, Kaçakçılık, Operasyon gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.