
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK) ziyarette bulunarak brifing aldı Erzurum'a yapılması planlanan düşük yörünge uydu istasyonu projesi değerlendirildi.
ERZURUM (İHA) - BTK Bölge Müdürü Tutku Çakır tarafından sunulan brifingde; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun görevleri; yetkilendirmeler, denetimler, elektromanyetik girişimler, yasal düzenlemeler, afet haberleşmesi, posta hizmetleri, güvenli internet hizmeti, siber güvenlik ve kapsama konuları ele alındı.
Erzurum'a yapılması planlanan ve kırsal yerleşimlerde haberleşme sorununu çözeceği değerlendirilen düşük yörünge uydu istasyonu için Türksat Mühendisleri de sunum gerçekleştirdi.
Vali Çiftçi'ye ziyaretleri esnasında; Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Doç. Dr. Engin Avcı, T. Telekom Teknik Operasyonlar Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Koray Emeksiz eşlik etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzurum'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzurum, Jandarma, Operasyon, Türksat gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.