
08-11 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan 61. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Halk Kütüphanesi Çok Amaçlı Salonu'nda açılış programı düzenlendi.
ERZİNCAN (İHA) - Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 61. Kütüphane Haftası açılış konuşmasını Erzincan İl Halk Kütüphanesi Müdürü Özgür Doğan yaptı. Doğan konuşmasında kütüphaneden yararlananların sayısı ile ilgili istatistiki bilgiler verdi.
100. Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa, Erzincan Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Erzincan İl Kültür Turizm Müdürü Oğuzhan Kılıç, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Programda konuşmaların ardından Fevzi Efendi İlkokulu öğrencileri tarafından müzik resitali sunuldu. Daha sonra yıl içerisinde en çok kitap okuyan okurlara çeşitli hediyeler takdim edildi. 61. Kütüphane Haftası hafta boyunca Erzincan'da farklı etkinliklerle kutlanmaya devam edilecek.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzincan, İstiklal Marşı gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.