
Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli programlar ile kutlandı. İlk olarak İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, yardımcıları ve personelin katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk bırakıldı. Ardından Karayel ve beraberindekiler Vali Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğünde görevli iki personel tarafından yazılan kitaplar da Vali Hatipoğlu'na taktim edildi.
Son olarak İl Emniyet Müdürlüğüne ait ekipler tarafından şehrin işlek caddelerinde kortej geçişi gerçekleştirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Elazığ, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Numan Hatipoğlu, Polis gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.