
Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından KBRN tatbikatı düzenlendi.
ELAZIĞ (İHA) - Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından meydana gelmesi muhtemel KBRN olaylarında, Acil Durum Müdahale Yönetimi Sisteminin işletilmesi ve halka yönelik koruyucu faaliyetlerinin uygulanmasının test edilmesi amacıyla Fethi Sekin Şehir Hastanesinde KBRN tatbikatı yapıldı.
Yapılan tatbikat ile birlikte Elazığ'da KBRN kapasitesi değerlendirildi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Elazığ haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Elazığ Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, AFAD, Elazığ, Fethi Sekin Şehir Hastanesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.