
ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bedensel engelli 9 yaşındaki Halime Serra Çiftçi'nin trenle seyahat hayalini Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök gerçekleştirdi.
Kovancılar'da bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Çiftçi, Engelliler Haftası dolayısıyla merkezi ziyaret eden Belediye Başkanı Gök'e trenle seyahat etme hayali olduğunu söyledi.
Bu hayali gerçekleştirmek isteyen Gök, Çiftçi'nin merkezdeki diğer engelli arkadaşlarıyla trenle yolculuk yapmasını sağladı.
Çiftçi ve beraberindeki arkadaşları trenle seyahat etmenin sevincini yaşadı.
Çocuklar şarkılar söyledi, müzik eşliğinde halay çekti.
Çocukların seyahatine Belediye Başkanı Gök de eşlik etti.
Gök, gazetecilere, Elazığ'ın Palu ilçesinden trenle Muratbağı mevkisindeki istasyona kadar yolculuk yaptıklarını belirtti.
Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu ifade eden Gök, "Engellilere yapılan her yatırım insanlığın bir onurudur. Kardeşlerimizle bu haftayı kutladık ve taleplerini yerine getirdik. İnşallah her zaman kardeşlerimizin yanında olacağız." dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Belediye, Elazığ, Kovancılar, Palu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.